TekstTolk er blevet til Tolketid

Som I nok har bemærket er der sket en masse i forhold til TekstTolk og Tolketid.

For det første er TekstTolk Sjælland lukket, og de ansatte i TekstTolk blev tilbudt ansættelse i Tolketid Sjælland, hvilket tre ud af fem accepterede. Samtidig er Tina Boss Dideriksen kommet tilbage fra barsel, men overtager ikke ansvaret fra Maria Buch Klausen lige med det samme. Det tager også lidt tid at blive opdateret efter en lang barsel.

For det andet har TekstTolk Jylland lige for nyligt ændret navn til Tolketid Jylland. Og så tænker I nok om hele firmaet har ændret sig? Nej, det har det ikke. Alt er ved det gamle, det er kun navn og kontaktoplysninger, der har ændret sig. Opgaverne er de samme og tolkene er de samme. Dog er der én lille ændring: og det er at vi har fået en ny tolke manager. Det er Trine Kappendrup.

For at gøre det hele nemt og overskueligt er vi i gang med at opdatere hjemmesiden så I nemt kan komme i kontakt med den ønskede afdeling. Dette er dog ikke noget der lige sker lige med det samme, da det er en længerevarende proces. Det sker så hurtigt vi kan, så vi håber I har tålmodighed med os.

Indtil hjemmesiderne er helt på plads opdaterer vi jer helt sikkert på vores facebooksider. Hvis du ikke allerede har gjort det, så gå ind og følg henholdsvis Tolketid Jylland og Tolketid Sjælland.